Diverse

Et selvejerforlag

Jeg blev mindet om en af personerne på dette billede forleden, da jeg hørte om en anden strikkekunstner, der havde opnået berømmelse på internettet for nogle år siden, men som var død. Den person på dette billede, som det mindede mig om, er damen i den lange, strikkede kjole: Kirsten/Alma Hofstätter, der ikke bare var strikkekunstner, men som også - tappert og engageret - holdt sit forlag Hønsestrik i gang under ofte vanskelige vilkår. Hun kunne altså mere end at strikke, for hun både skrev, redigerede og udgav litteratur. Ind imellem var vi uenige om udgivelser, rettigheder og andet, men alene det, at hun holdt det hele gående, gør hende fortjent til en tapperhedsmedalje.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE