Diverse

Sådan får man sin vilje med voksne børn ....

Tyvstjålet fra anden blog: Det var lige før jul. Faderen ringede til sin søn og fortalte, at han ville forlade hans mor. Sønnen blev ude af sig selv ved tanken om, at han nu skulle tage sig af sin gamle mor, og at hun måske ligefrem kunne finde på at flytte ind hos ham og hans familie. "Vent, jeg kommer, så hurtigt jeg kan," sagde han og ringede fluks til sin søster. Hun forstod også alvoren i faderens planer, for hvad nu hvis den gamle mand flyttede ind hos hende? Så ville hele hendes tilværelse blive forandret og det lige som hun havde fundet en god lejlighed og sjove venner. Tanken var gyselig, og hun skyndte sig at ringe til faderen:

"Far," sagde hun, "gør ikke noget overilet. Vi kommer begge to, og så kan vi tale om det."

Så snart samtalen var slut, ringede faderen til sin kone: "Alt i orden," sagde han, "i år kommer de til juleaften - og de betaler selv rejsen."

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE