Diverse

Mor er den bedste i verden

Mor er den bedste i verden, også i dyreriget. Moderen giver nemlig næring, beskyttelse og kærlighed, medens faderens rolle veksler fra dyreart til dyreart. Netop derfor er det sært, at hannen som regel (men dog ikke altid) er større og stærkere end hunnen. Naturen tillader oven i købet, at han efterstræber unger, der kan være hans egne. Fanger han dem, så er det for at få sig en lille snack. Hvis han ikke fanger dem, så er det som regel, fordi hunnen, (der jo også er hans mage), formår at beskytte dem, eventuelt ved at overfalde ham: En vred mor er en stærk mor, men underligt er det nu, for Naturen skyder sig selv i foden ved at støtte hannen og ikke altid hunnen. Hunnen repræsenterer den nye generations overlevelse, medens hannen står for det modsatte, hvilket burde have ført til svækkelse af ham og hans position, men nej, han har musklerne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE