Diverse

December

Chokeret Hvordan dælen er det gået til, at januar blev forvandlet til december? Jeg synes i hvert fald, det er meget kort tid siden, vi tog hul på 2011, og nu skal vi til at sige farvel til dette sidste år inden 2012, der af astrologer og andre regnes for et skæbneår. Meget mærkeligt, for som tiden går, går den på besynderlig vis også hurtigere og hurtigere.

Der er ellers sket visse triste ting for mig i dette år, da der har været to dødsfald i familien. Den slags er sørgeligt, også når det rammer gamle mennesker. Jeg har jo kendt dem hele mit liv, og pludselig er de væk. Det bringer en masse minder frem fra glemslen, og jeg og andre familiemedlemmer har talt om episoder, hvor de afdøde optrådte på en karakteristisk måde. Sært, at minder lever i et ingenmandsland og dukker op på den måde.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE