Diverse

Skuffelser

Noget af det, der holder gryden i kog, er et godt salg, gode omtaler og fornemmelsen af, at man har gjort det godt. Hvis alt dette udebliver, så tror jeg, at man taber gejsten, og at man ikke med samme sindsro investerer tid og kræfter i projekterne. Ellers er det jo en dejlig oplevelse at se noget tage form og også blive godt modtaget.

Spørgsmålet er, hvad man selv kan gøre for at få gryden i kog og også holde den i kog. Tja, det eneste er vel at gøre reklame for ens bog/bøger, og selv ikke det virker altid, og hvad så? Det kommer nok an på den enkelte og vedkommendes gejst og temperament.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE