Når munden løber løbsk

Nikita har det med at bande noget så forfærdeligt. Hun gør det, fordi hun elsker at drille de voksne med sit skrækkelige sprog, men en dag går det galt, for ét slemt ord bliver hængende. Hver gang hun bare åbner munden, lyder dette ord, og hun kan ikke selv få det til at holde op, hvilket betyder, at hendes allerbedste veninde ikke må lege med hende ...

http://www.saxo.com/dk/naar-munden-loeber-loebsk_epub_9788792562807?searchText=else%20cederborg

"Når munden løber løbsk" fik disse ord med på vejen:
En sjov lille fortælling om den 6-7 årige Nikita, som godt kan lide frække ord - og hun siger dem hele tiden for at drille de voksne.Men en dag går det grueligt galt. Et rigtigt frækt ord ( hvilket skal ikke røbes her) presser sig hele tiden på og pludselig kan hun ikke åbne munden uden,at det kommer ud af sig selv. Og så er gode råd dyre.Hvad kan man gøre...? Hun kan simpelthen ikke holde op igen.
Gudskelov har Nikita en meget fornuftig og tålmodig farmor, som må tage Nikita med hjem til "afvænning". Men det tager en rum tid, før ordet er vasket helt væk.
En morsom oplæsningsbog for aldersgruppen og et lille lærestykke for de små ! Pas på med alle de frække ord ! en dag kan man risikere, at de sidder fast. Og det er måske ikke alle børn, der har en så tålmodig farmor som Nikita..
Anbefales
Liselotte Nelson ( farmor til en Nikita...) "

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE