Frie Forfattere

Billede
Er der nogensinde en forfatter, der har fortrudt, at han/hun har udgivet en bestemt bog? Dette spørgsmål bliver stillet i Quora, og det viser sig, at der er flere kendte forfattere, der har fortrudt udgivelsen af et af deres værker, det gælder bl.a. ham, der skabte historien om verdens mest elskede bjørn: "British writer and playwright A. A. Milne published his Winnie-The-Pooh stories in 1926, on behalf of his son Christopher Robin Milne, who owned many stuffed animals that had the same names as the story’s characters. However, Milne later expressed his regrets in creating the famous bear, because he felt Pooh’s adventures overshadowed his other books, included the ones aimed for adults. However, the regret came especially when Christopher Robin Milne despised the stories, and heavily loathed being associated with Pooh and his friend Christopher Robin, leaving him nothing “but empty fame”. Forøvrigt er der også bøger, jeg har fortrudt at have udgivet. Nogle af dem er ebøger, og de er tilsyneladende nemme nok at slette, MEN på grund af afleveringspligten, så findes de (formentlig) stadig et eller andet sted og kan aldrig gøres ugjorte .... Hvad de trykte bøger angår, så vil en slettelse være helt umulig, medmindre forlaget er indforstået.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE