Anmeldelser

Bernard M. Coldwell gav "A World of Weird Truths And Truthful Weirdness" 5 stjerner samt smukke ord med på vejen på Amazon. Han skrev om "A World of Weird Truths And Truthful Weirdnesses": I enjoyed reading this one: some short stories, nicely written poetry and a few anecdotes along with some interesting history as well.


https://www.amazon.com/product-reviews/B07957M5VH/ref=acr_search_see_all?ie=UTF8&showViewpoints=1

Forleden opdagede jeg, at min bog havde fået en 5-stjernet anmeldelse på Amazon, som jeg ikke vidste noget om, men som glædede mig meget:
Chris Williams på Amazon: I met Else Cederborg on Facebook and have since read two of her books of poetry. From her you will gain a unique perspective on life, love, and all things, mundane or extraordinary.

https://www.amazon.com/product-reviews/B07957G4YN/ref=acr_search_see_all?ie=UTF8&showViewpoints=1

Da en af mine AuthorHouse-bøger for nogen tid siden fik en anmeldelse, der især fremhævede digtenes "clarity of unique imagery", var det selvfølgelig rart at læse de rosende ord, men hvorfor så andre anmeldere og/eller almene læsere så noget andet i bogen? Eller rettere sagt: hvorfor var de ikke enige?
Sådan er det måske for det meste med anmeldelser, men når man læser dem som forfatter, undrer man sig ofte over, at andre ikke ser ens værker, som man selv gør.

Vedrørende "A World Of Weird Truths And Truthful Weirdnesses":

Ak ja, nogle kan lide det ene og andre noget andet. En anmelder omtaler mine digte samt nogle af mine historier som "unikke", men kan overhovedet ikke se noget særligt i mine Ezine-artikler. Ja, vedkommende betvivler faktisk, at jeg selv har skrevet dem! Grove løjer, må man sige.
En anden skriver om Ezine-artiklerne, at det er her, jeg udmærker mig. Digtene og historierne får også pæne ord med på vejen, så det var lækkert at læse denne anmeldelse.
Noget de begge gør indsigelser imod er mit ikke-perfekte engelske sprog, og til det, kan jeg kun sige, at jeg hele tiden har været klar over problemet, men at jeg har valgt at ignorere det."Take it or leave it," som man siger ...

En dansk anmeldelse af en af fortællingerne:

En forrygende og fortryllende fortælling af Else Cederborg.  Læserens interesse bliver listet frem – som ved list. Jeg vil ikke drages ind i dette forunderlige univers, men jeg kan ikke lade være at følge trop. Hvem er fortællersken? Hvem er den beskrevne? Hvad står til troende? Der er både horror og fantasy på menuen tilsat en knivsspids thriller. Alt kan ske og jeg må læse videre for at lægge låg på skrækken. En kat, der argumenterer, og en ægtemand, der er et drømmebillede, en udspekuleret satan eller begge dele. Den forvandlede kat er både fortæller og hovedperson. Det er ikke ægtemanden, der en utro og umenneskelig personage, men kattens alter ego, der har trukket  alle gennem liderlighedens og ryggesløshedens forbudte rum. Læseren bliver ikke efterladt i uforløst uvished. Fortællingen bindes sirligt op, så alle til slut kan suge ny luft, gøre sig beredte og bringe sig i stilling.


Frank Egholm Andersen

Man burde kunne læse - og dermed opleve - bøgerne ligesom små børn, der bare suger til sig og bliver fyldt med alle mulige følelser ved at få indblik i ordenes verden. Ak, sådan er det jo desværre ikke muligt at læse for de fleste af os voksne mennesker, men det ville være en utrolig oplevelse ....

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE