Voksen- og børnebøger

SAXO

SAXO har ændret sig meget, siden jeg udgav min første bog dér, og noget af det er jeg ikke glad for. I begyndelsen var forfatterne forkælet med gratis service, f.eks. i forbindelse med pligtaflevering til Det kongelige Bibliotek, andre salgssteder, etc., etc., men sådan er det ikke mere. Det er sådan set forståeligt nok, men alligevel ærgerligt.


SAXO-udgivelserne generelt

Jeg har efterhånden over 100 bøger til salg på SAXO. De kan ses her:

http://www.saxo.com/dk/forfatter/else-cederborg_6516937


 

Opdelingen i voksen- og børnebøger er i øvrigt ikke helt fair over for nogen af grupperne. Således er der virkelig mange af ungdomsbøgerne, der sikkert vil kunne sige voksne læsere en hel del - eller måske endda endnu mere. Faktisk hører flere af dem måske mere til i voksengruppen end i ungdomsgruppen.

Det gælder ikke mindst den gruppe bøger, der beskæftiger sig med liv og død samt de helt store spørgsmål: hvad laver vi egentlig her på denne planet, hvorfor eksisterer vi, og hvad er ret og retfærdighed på et højere plan?

Denne gruppe omhandler bl.a. "Englen, der blev gal", "Forfremmelsen" og "Drengen, der skiftede job".

 

BOGILLUSTRATIONER

Som det vil være mine læsere bekendt, så bruger - og genbruger - jeg Dreamstime-billeder. Det betyder bl.a., at helten i den ene bog kan optræde som skurk i den næste.

I øvrigt skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg ville foretrække at samarbejde med en god tegner, der kunne lave et sæt billeder til hver enkelt bog. Noget, der dog først kan ske den dag, hvor jeg har vundet i LOTTO eller lignende ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE