UDGIV (ikke) SELV???

Ja, man tager ud på en vovelig færd som selvudgiver, men når bare man gør sig det klart, inden man begiver sig af sted, så er det til at leve med. NB: http://victoriamixon.com/2011/10/17/3-things-you-need-to-know-about-the-new-publishing-industry/

Jeg vil ikke benægte, at selvudgiver-erfaringen kan være både god og mindre god, men skulle du få lyst til at prøve, så start med at google fænomenet. Det var i hvert fald sådan, jeg fandt frem til de oplysninger, jeg havde brug for, inden jeg gik i gang.
Dengang troede jeg iøvrigt, at selvudgiver-værker kun kom som e-bøger, og det er ikke rigtigt. Ingen af mine engelske bøger kommer udelukkende som e-bøger, men kan også bestilles i denne form.
Der findes sider som nedenstående, hvor man kan søge råd. Nogle er rigtig gode, men det kommer jo an på, hvad ens problem er:

http://www.authoright.com/


 

Alternativ

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Else Cederborg | Svar 16.11.2011 10.19

I 2011 har jeg udgivet fire bøger på selvudgiver-forlaget AuthorHouse i England. En af dem er børnebogen "The Naughty Peteyboy, Sonya and the Magic Word".

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.05 | 14:31

- men du er stadig levende, så der er håb om bedre tider ...

...
31.05 | 14:29

https://www.dr.dk/nyheder/indland/britta-nielsen-risikerer-op-til-12-aars-faengsel-millionsvindel

...
11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE