Amerikansk forlag

LULU

LULU er en god mulighed for at publicere i udlandet. Det er gratis for ebøger, og det fungerer godt, især hvis man ofrer noget på PR-delen. Noget, der gælder alle platforme og alle udgivelser ...

..............................

Ligesom med SAXO og GoPublish bringer jeg ikke alle mine LULU-udgivelser, men giver et link til min side:

Else Cederborg's Books and Publications Spotlight

 

 

Chances Are

Jeg har en svaghed for fantasy-genren, hvor man skriver om overnaturlige og meget mærkelige begivenheder, mennesker, osv.. Her har jeg samlet en hel del (men ikke alle) mine fantasy-noveller på engelsk. Flere af dem har ellers været spredt ud på tre af mine AuthorHouse-udgivelser, og nogle af dem har før været publiceret på et par af mine udenlandske websites.

Bogen er også til salg på SAXO:

LULU: http://www.saxo.com/dk/chances-are_epub_9788793016569

 

Ezine-artikler

Jeg har skrevet foreløbig 57 artikler på Ezine om alt muligt som bl.a.  dansk historie og spændende danskere. Denne bog indeholder nogle af disse artikler, men langt fra dem alle.

Digte på engelsk

Nogle af disse digte har før været udgivet i bogen "Learning By Heart" ("Heart"), der nu er blevet slettet på grund af forskellige tekniske problemer. 

"The Magical Word"

Dette er endnu en version af min børnebog på AuthorHouse, "The Naughty Peteyboy, Sonya And The Magic Word". Der er brugt mange flere billeder end i SAXO-udgaven, og der er også blevet ændret lidt i teksten.

 

De glemte barndomsminder ...

Alice har ikke haft nogen nem barndom med en enlig mor, der har søgt trøst i stoffer, osv., men som nægter at indrømme, at der nogensinde var problemer i deres lille familie. Måske det er derfor, Alice helt har glemt, hvad der skete i slikbutikken den ene gang efter den anden, når hun selv søgte trøst i de søde sager ....

Whatever Feels Right

Jeg har udgivet endnu en digtsamling, sådan som jeg bedst kan lide dem, nemlig korte og "poignante". Dvs. at det ikke bare skal være en smart samling ord, men noget med en (dybere) mening.

 

http://www.lulu.com/shop/else-cederborg/whatever-feels-right/ebook/product-21450277.html

 

 

 

 

Animals, Humans and So On

Dette er en bog med dyrehistorier, hvoraf flere har et magisk islæt.

 

http://www.lulu.com/shop/else-cederborg/animals-humans-and-so-on/ebook/product-21060050.html

 

Når ET er ens fætter ....

Dette er ikke en af den slags mere voldsomme science fiction-romaner, hvor det vrimler med uhyggelige uhyrer, der vifter med deres dødbringende tentakler. Nej, den handler faktisk om muligheden af, at en jordisk astronaut har fået et barn med en såkaldt E.T., og at dette barn forsøger at skabe kontakt med sine menneskelige slægtninge. Noget, der dog i første omgang fører til stor fare for dem ...

 

http://www.lulu.com/shop/else-cederborg/cousin-et/ebook/product-21473631.html

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE