Mellemgaard-udgivelser

Det med Satan lyder måske dystert, men denne novellesamling er nu først og fremmest humoristisk. Bare kig på det blik, han sender os, og I ved, at min Satan er en filur og charmedreng. Han ved altid, hvad han vil - og hvad han vil have - men det er nu langt fra altid, det lykkes ham, for somme tider er mennesker mindst lige så smarte som ham ....
Ungdomsbogen "Drengen, der skiftede job" er før udkommet som ebog på SAXO, men har nu fået nye illustrationer af den unge, talentfulde tegner Niels Hovmand Hansen. Det har givet den et nyt, frisk udseende, men bogen handler stadig om den 8-årige dreng Steffen, der mister livet ved en trafikulykke. Pinligt nok sker dette 66 år før tiden, hvilket skyldes, at Døden er ved at blive gammel, og at hans personale er overbebyrdet med deres mange pligter. Sådan opstår der computerfejl, og det går ud over Steffen, der nu må skabe sig en ny tilværelse som Dødens medhjælper ... Førsteudgaven fik disse ord med sig på SAXO: Ellen S 16 30-10-2013 (E-bog, ePub) En meget speciel fortælling om det, der muligvis sker efter døden. På flere punkter faktisk helt unik. Man venter med spænding på at høre, hvordan det kommer til at gå med Steffen, der er død 66 år før tiden, fordi Døden er stresset efter mange års tro tjeneste. Utroligt nok er bogen ikke blot tankevækkende, men også morsom.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE