Blog

Misundelse ...

Ja, vi ved det jo godt, men alligevel, det er svært at udrydde: Misundelse. Jeg kan forestille mig, at denne følelse dukker op i alle livsfaser. Som barn er man misundelig over, at en legekammerat har noget finere legetøj eller kærligere forældre, og som teenager må man forlige sig med, at der kan være andre, der er kønnere, og som får større opmærksomhed. Senere bliver det så kæreste, job og penge, der skaber misundelse. Som gammel plejehjemspatient får man så de samme følelser som i barndommen: Fru Jensen skulle nødig have sødere og mere omsorgsfulde børn end Fru Jørgensen, og hr. Svendsen misunder hr. Sørensen hans fine pibe. OSV, OSV - sikke et cirkus ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE