Diverse

Misundelse ...

Ja, vi ved det jo godt, men alligevel, det er svært at udrydde: Misundelse. Jeg kan forestille mig, at denne følelse dukker op i alle livsfaser. Som barn er man misundelig over, at en legekammerat har noget finere legetøj eller kærligere forældre, og som teenager må man forlige sig med, at der kan være andre, der er kønnere, og som får større opmærksomhed. Senere bliver det så kæreste, job og penge, der skaber misundelse. Som gammel plejehjemspatient får man så de samme følelser som i barndommen: Fru Jensen skulle nødig have sødere og mere omsorgsfulde børn end Fru Jørgensen, og hr. Svendsen misunder hr. Sørensen hans fine pibe. OSV, OSV - sikke et cirkus ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE