Diverse

Når kæledyr bare er for meget ...

Dette er en slem hund, men det er også en sød vovse, som en eller anden elsker, selv om han/hun måske har lyst til at forære den væk i det øjeblik, han/hun finder den i denne situation. Jeg har aldrig kend en hund, der rent faktisk har gjort sådan noget som denne slemme vovse, men jeg kender en bokser, der måske drømmer om at følge i dens spor. Den er meget forkælet af sin "far", men "mor" formår at tøjle den, også når det gælder dens yndlingsplads: Den gule sofa.

En morgen, hvor hun stressede ud på fuld styrke, blev hunden dog så forvirret og irriteret, at den - samtidig med at den holdt øjenkontakt med hende - gik direkte over til denne sofa og trådte op i den for at lægge sig godt til rette. Hun bare SÅ på den ulydige kæledægge, men for en gangs skyld veg den ikke. Set fra dens synspunkt havde den erobret sofaen ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE