Blog

Når kæledyr bare er for meget ...

Dette er en slem hund, men det er også en sød vovse, som en eller anden elsker, selv om han/hun måske har lyst til at forære den væk i det øjeblik, han/hun finder den i denne situation. Jeg har aldrig kend en hund, der rent faktisk har gjort sådan noget som denne slemme vovse, men jeg kender en bokser, der måske drømmer om at følge i dens spor. Den er meget forkælet af sin "far", men "mor" formår at tøjle den, også når det gælder dens yndlingsplads: Den gule sofa.

En morgen, hvor hun stressede ud på fuld styrke, blev hunden dog så forvirret og irriteret, at den - samtidig med at den holdt øjenkontakt med hende - gik direkte over til denne sofa og trådte op i den for at lægge sig godt til rette. Hun bare SÅ på den ulydige kæledægge, men for en gangs skyld veg den ikke. Set fra dens synspunkt havde den erobret sofaen ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE