Blog

Selvudgivere og andre forfattere tager nye veje

Frie Forfattere gør det selv

Et par forfattere fik en god idé, og i løbet af bare en måned er foreningen Frie Forfattere en realitet. En gruppe aktuelle, danske forfattere har etableret en platform, hvor de i fællesskab kan orientere læserne om deres udgivelser, fortæller den nyvalgte formand, Benedikte Eva Majbrink, som glæder sig over, at frieforfattere.wordpress.com allerede er blevet besøgt næsten 4.000 gange: http://frieforfattere.wordpress.com/

For det har ganske vist aldrig været nemmere at trykke på startknappen og udgive en bog, men forfattere og læsere skal finde hinanden. Og filosofien bag "Frie Forfattere" er, at når vi selv kan skrive og udgive vores bøger, kan vi selvfølgelig også selv løse opgaven med markedsføring. Især når vi er mange om det.

Frie Forfatteres platform byder blandt andet på forfattersider, hvor hver enkelt medlem præsenterer sig selv, samt en nyhedsblog, hvor læserne hurtigt kan orientere sig om, hvad der rører sig blandt den aktive flok. Der er desuden hyppige tilbud til læserne; for eksempel gratis noveller, opskrifter, konkurrencer og slagtilbud.

Og så er der selvfølgelig boghandelen med direkte links til de steder, hvor alle de spændende bøger forhandles. En moderne bogshop, hvor størstedelen af bøgerne er digitale. Men også en god, gammeldags blandet landhandel, fordi medlemmerne beskæftiger sig med vidt forskellige genrer og emner, lige fra børnebøger og fagbøger til science fiction og krimier.

Andre spændende initiativer er et online tidsskrift som afløser af det traditionelle nyhedsbrev. Bladudvalget samler artikler, noveller, interviews og andre nyheder om bøger og forfatterbranchen, som så udgives i et gratis kvartalsblad via Issuu.com.

Frie Forfattere er en forening med vokseværk, og bestyrelsen har derfor indset, at i stedet for at vente på at alle bøger står pænt og snorlige på hylderne, er det bedre at offentliggøre nyheden nu, og satse på at læserne også vil opleve det som noget positivt, at platformen til enhver tid er under udvikling. Frie Forfattere er jo på mange måder fortropperne for en forfatterbranche i forandring, så her står tingene aldrig stille. Antallet af medlemmer vokser uge for uge, og der er altid et medlem eller to, som suser rundt, i fuld gang med at indrette sig på platformen, udtaler Benedikte Eva Majbrink.

For yderligere oplysninger kontakt venligst B.E. Majbrink på benedikteeva@gmail.com

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE