Diverse

Et selvejerforlag

Jeg blev mindet om en af personerne på dette billede forleden, da jeg hørte om en anden strikkekunstner, der havde opnået berømmelse på internettet for nogle år siden, men som var død. Den person på dette billede, som det mindede mig om, er damen i den lange, strikkede kjole: Kirsten/Alma Hofstätter, der ikke bare var strikkekunstner, men som også - tappert og engageret - holdt sit forlag Hønsestrik i gang under ofte vanskelige vilkår. Hun kunne altså mere end at strikke, for hun både skrev, redigerede og udgav litteratur. Ind imellem var vi uenige om udgivelser, rettigheder og andet, men alene det, at hun holdt det hele gående, gør hende fortjent til en tapperhedsmedalje.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE