Blog

Et selvejerforlag

Jeg blev mindet om en af personerne på dette billede forleden, da jeg hørte om en anden strikkekunstner, der havde opnået berømmelse på internettet for nogle år siden, men som var død. Den person på dette billede, som det mindede mig om, er damen i den lange, strikkede kjole: Kirsten/Alma Hofstätter, der ikke bare var strikkekunstner, men som også - tappert og engageret - holdt sit forlag Hønsestrik i gang under ofte vanskelige vilkår. Hun kunne altså mere end at strikke, for hun både skrev, redigerede og udgav litteratur. Ind imellem var vi uenige om udgivelser, rettigheder og andet, men alene det, at hun holdt det hele gående, gør hende fortjent til en tapperhedsmedalje.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE