Diverse

Venskaber af sær karakter

Nu er der igen en ung mand, der har søgt kontakt med tigre i fangenskab, og desværre med samme resultat som i Zoologisk Have. Selvfølgelig kan et rovdyr ikke forlige sig med, at et menneske vil være ven med det og viser det ved at trænge ind på dets enemærker. Det er simpelthen for naivt, selv om der da er eksempler på, at de slutter sig til andre end artsfæller. Disse to f.eks., men hvem ved, de er måske vokset op sammen, eller også har hunden været "reservemor" for sin kælne ven her.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE