Blog

Venskaber af sær karakter

Nu er der igen en ung mand, der har søgt kontakt med tigre i fangenskab, og desværre med samme resultat som i Zoologisk Have. Selvfølgelig kan et rovdyr ikke forlige sig med, at et menneske vil være ven med det og viser det ved at trænge ind på dets enemærker. Det er simpelthen for naivt, selv om der da er eksempler på, at de slutter sig til andre end artsfæller. Disse to f.eks., men hvem ved, de er måske vokset op sammen, eller også har hunden været "reservemor" for sin kælne ven her.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE