Diverse

Fyldepennen

Det var egentlig ikke min mening at publicere noget på "Fyldepennen", men kun læse og anmelde/kommentere. Det er også mægtig sjovt, men jeg blev dog så grebet af atmosfæren, at jeg alligevel publicerede et par indlæg, nemlig et digt og novellen "Nabostøj". I morgen forsøger jeg mig måske med endnu et par noveller, formentlig horror-eventyret "Baby-æderen" og måske en ny horror-novelle om regn, der vækker døde ... (ja-ja, det er skam tilladt at flippe ud i rædselsberetninger, når bare det er godt skrevet ...)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE