Blog

Fyldepennen

Det var egentlig ikke min mening at publicere noget på "Fyldepennen", men kun læse og anmelde/kommentere. Det er også mægtig sjovt, men jeg blev dog så grebet af atmosfæren, at jeg alligevel publicerede et par indlæg, nemlig et digt og novellen "Nabostøj". I morgen forsøger jeg mig måske med endnu et par noveller, formentlig horror-eventyret "Baby-æderen" og måske en ny horror-novelle om regn, der vækker døde ... (ja-ja, det er skam tilladt at flippe ud i rædselsberetninger, når bare det er godt skrevet ...)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE