Blog

Når rotter er rotter ...

Så ved man det: Rottens sande natur er ikke at være en afskyelig og ulækker smittespreder. Det kan godt være, at den rent faktisk er sådan, men det er ikke dens skyld, og I VIRKELIGHEDEN er den et sødt og kærligt dyr, der f.eks. kan finde på at befri tilfangetagne kammerater, tilmed uden belønning.

Folk, der har rotter som kæledyr har nok længe vidst, at de var enormt kælne og kærlige, men det er først nu, at videnskabsmænd i USA har set beviser på, at det rent faktisk forholder sig, som de siger: Rotten er en sød, kærlig og empatisk, lille fyr.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE