Diverse

Når rotter er rotter ...

Så ved man det: Rottens sande natur er ikke at være en afskyelig og ulækker smittespreder. Det kan godt være, at den rent faktisk er sådan, men det er ikke dens skyld, og I VIRKELIGHEDEN er den et sødt og kærligt dyr, der f.eks. kan finde på at befri tilfangetagne kammerater, tilmed uden belønning.

Folk, der har rotter som kæledyr har nok længe vidst, at de var enormt kælne og kærlige, men det er først nu, at videnskabsmænd i USA har set beviser på, at det rent faktisk forholder sig, som de siger: Rotten er en sød, kærlig og empatisk, lille fyr.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE