Diverse

Har anmeldt lidt i dag ...

BlinkerI dag har jeg besøgt en "forfatterside": "Fyldepennen". Jeg har fået mig en anonym profil dér, men har ikke publiceret nogle af mine egne ting endnu. Det gør jeg formodentlig heller ikke, for det er ikke det, jeg har den til.

Næh, jeg besøger den for at læse unge forfatteres værker, og jeg er blevet glædeligt overrasket, for flere af dem er faktisk ganske gode. Der er dog én ting, der undrer mig: de har ofte et sprogbrug, der mildest talt ikke er godt. Hvordan kan det mon være? Skolerne skulle da sørge for, at de i det mindste kan skrive dansk, men det kniber altså.

Trist - hmmmm ....

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE