Blog

Har anmeldt lidt i dag ...

BlinkerI dag har jeg besøgt en "forfatterside": "Fyldepennen". Jeg har fået mig en anonym profil dér, men har ikke publiceret nogle af mine egne ting endnu. Det gør jeg formodentlig heller ikke, for det er ikke det, jeg har den til.

Næh, jeg besøger den for at læse unge forfatteres værker, og jeg er blevet glædeligt overrasket, for flere af dem er faktisk ganske gode. Der er dog én ting, der undrer mig: de har ofte et sprogbrug, der mildest talt ikke er godt. Hvordan kan det mon være? Skolerne skulle da sørge for, at de i det mindste kan skrive dansk, men det kniber altså.

Trist - hmmmm ....

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE