Diverse

Inspiration

Jeg afleverede manuskriptet til en krimi forleden. Det er ellers en genre, der ikke siger mig alverden, men efterhånden som arbejdet skred frem, blev jeg mere og mere bidt af det, og resultatet er - efter min egen mening - ganske godt.

For at fejre det, tog jeg på Politimuseet i København. Det var langt mere interessant, end jeg havde ventet. Jeg havde nemlig frygtet, at det kun var en udstilling af den ene rædsel efter den anden, men det var mere end det: et pænt, velordnet museum med en god opdeling i emner. Senere tager jeg nok et smut derind igen, men ikke lige nu, selv om jeg er i museumshumør for tiden = inspiration og rekreation ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE