Blog

Man tror, det er løgn, men nej, det er det ikke ....

En vicevært i Nørresundby fandt 5.000 breve i et kælderrum, der havde været benyttet af et postbud, der var flyttet efter at være blevet sagt op. FEM TUSINDE personer er derved blevet snydt for deres post i perioden januar 2007 til marts 2008. Tænk på alle de vigtige meddelelser, der er blevet forsinket, og som måske nu er kommet for sent frem. F.eks. kunne man forestille sig et kærestebrev, der aldrig nåede frem til den, det var stilet til. Han eller hun brød derfor med brevskriveren, der ikke anede, at brevet var gået tabt.

GROVE LØJER ....

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE