Diverse

Ny bog

Der var én, der spurgte mig om, hvor mange bøger jeg har i sinde at skrive. Hun er selv bidt af en anden form for fornøjelser og fatter ikke min glæde ved at skrive. Jeg så fast på hende og sagde så: "Tja, hvorfor holde op, når det er sjovt?"

Hun svarede: "Men man tjener jo ikke så meget ved det."

Dertil sagde jeg blot: "Så længe man ikke ligefrem bliver sat i fængsel eller må gå fra hus og hjem for det, så er det altså en fornøjelse" - og det er det: jeg har lige afleveret en ny roman - denne gang en krimi, selv om genren aldrig har sagt mig noget særligt ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE