Blog

Ny bog

Der var én, der spurgte mig om, hvor mange bøger jeg har i sinde at skrive. Hun er selv bidt af en anden form for fornøjelser og fatter ikke min glæde ved at skrive. Jeg så fast på hende og sagde så: "Tja, hvorfor holde op, når det er sjovt?"

Hun svarede: "Men man tjener jo ikke så meget ved det."

Dertil sagde jeg blot: "Så længe man ikke ligefrem bliver sat i fængsel eller må gå fra hus og hjem for det, så er det altså en fornøjelse" - og det er det: jeg har lige afleveret en ny roman - denne gang en krimi, selv om genren aldrig har sagt mig noget særligt ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE