Diverse

Sådan får man sin vilje med voksne børn ....

Tyvstjålet fra anden blog: Det var lige før jul. Faderen ringede til sin søn og fortalte, at han ville forlade hans mor. Sønnen blev ude af sig selv ved tanken om, at han nu skulle tage sig af sin gamle mor, og at hun måske ligefrem kunne finde på at flytte ind hos ham og hans familie. "Vent, jeg kommer, så hurtigt jeg kan," sagde han og ringede fluks til sin søster. Hun forstod også alvoren i faderens planer, for hvad nu hvis den gamle mand flyttede ind hos hende? Så ville hele hendes tilværelse blive forandret og det lige som hun havde fundet en god lejlighed og sjove venner. Tanken var gyselig, og hun skyndte sig at ringe til faderen:

"Far," sagde hun, "gør ikke noget overilet. Vi kommer begge to, og så kan vi tale om det."

Så snart samtalen var slut, ringede faderen til sin kone: "Alt i orden," sagde han, "i år kommer de til juleaften - og de betaler selv rejsen."

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE