Diverse

I pressens søgelys

Så er der gang i den amerikanske pressen igen: Tom Cruises kone Katie Holmes, som han angiveligt var vildt forelsket i, har forladt ham - og hans religion scientology - og hun har taget deres fælles datter, Suri, med sig. Fra og med nu vil vi blive overvældet med gætterier og påstande om deres gøren og laden. Stakkels mennesker, der skal opleve at se deres inderste blotlagt og diskuteret offentligt.

Det samme kommer sikkert til at ske endnu engang for den myrdede Jonbenet Ramseys familie, for der er lige udkommet en ny bog om mordet. Ingen ved, hvem der begik det, men teorierne har været mange og nærgående. Nu bliver det hele endnu værre ...

For slet ikke at tale om dette barn af et berømt par:

http://www.inquisitr.com/280656/annette-bening-and-warren-beattys-transgender-son-speaks-out-in-new-video-video/

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE