Blog

I pressens søgelys

Så er der gang i den amerikanske pressen igen: Tom Cruises kone Katie Holmes, som han angiveligt var vildt forelsket i, har forladt ham - og hans religion scientology - og hun har taget deres fælles datter, Suri, med sig. Fra og med nu vil vi blive overvældet med gætterier og påstande om deres gøren og laden. Stakkels mennesker, der skal opleve at se deres inderste blotlagt og diskuteret offentligt.

Det samme kommer sikkert til at ske endnu engang for den myrdede Jonbenet Ramseys familie, for der er lige udkommet en ny bog om mordet. Ingen ved, hvem der begik det, men teorierne har været mange og nærgående. Nu bliver det hele endnu værre ...

For slet ikke at tale om dette barn af et berømt par:

http://www.inquisitr.com/280656/annette-bening-and-warren-beattys-transgender-son-speaks-out-in-new-video-video/

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE