Blog

Mor er den bedste i verden

Mor er den bedste i verden, også i dyreriget. Moderen giver nemlig næring, beskyttelse og kærlighed, medens faderens rolle veksler fra dyreart til dyreart. Netop derfor er det sært, at hannen som regel (men dog ikke altid) er større og stærkere end hunnen. Naturen tillader oven i købet, at han efterstræber unger, der kan være hans egne. Fanger han dem, så er det for at få sig en lille snack. Hvis han ikke fanger dem, så er det som regel, fordi hunnen, (der jo også er hans mage), formår at beskytte dem, eventuelt ved at overfalde ham: En vred mor er en stærk mor, men underligt er det nu, for Naturen skyder sig selv i foden ved at støtte hannen og ikke altid hunnen. Hunnen repræsenterer den nye generations overlevelse, medens hannen står for det modsatte, hvilket burde have ført til svækkelse af ham og hans position, men nej, han har musklerne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE