Diverse

Mor er den bedste i verden

Mor er den bedste i verden, også i dyreriget. Moderen giver nemlig næring, beskyttelse og kærlighed, medens faderens rolle veksler fra dyreart til dyreart. Netop derfor er det sært, at hannen som regel (men dog ikke altid) er større og stærkere end hunnen. Naturen tillader oven i købet, at han efterstræber unger, der kan være hans egne. Fanger han dem, så er det for at få sig en lille snack. Hvis han ikke fanger dem, så er det som regel, fordi hunnen, (der jo også er hans mage), formår at beskytte dem, eventuelt ved at overfalde ham: En vred mor er en stærk mor, men underligt er det nu, for Naturen skyder sig selv i foden ved at støtte hannen og ikke altid hunnen. Hunnen repræsenterer den nye generations overlevelse, medens hannen står for det modsatte, hvilket burde have ført til svækkelse af ham og hans position, men nej, han har musklerne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE