Blog

December

Chokeret Hvordan dælen er det gået til, at januar blev forvandlet til december? Jeg synes i hvert fald, det er meget kort tid siden, vi tog hul på 2011, og nu skal vi til at sige farvel til dette sidste år inden 2012, der af astrologer og andre regnes for et skæbneår. Meget mærkeligt, for som tiden går, går den på besynderlig vis også hurtigere og hurtigere.

Der er ellers sket visse triste ting for mig i dette år, da der har været to dødsfald i familien. Den slags er sørgeligt, også når det rammer gamle mennesker. Jeg har jo kendt dem hele mit liv, og pludselig er de væk. Det bringer en masse minder frem fra glemslen, og jeg og andre familiemedlemmer har talt om episoder, hvor de afdøde optrådte på en karakteristisk måde. Sært, at minder lever i et ingenmandsland og dukker op på den måde.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE