Blog

Tekst

 Se hér er der virkelig tale om ligheder, men om det er af det gode, ved jeg nu ikke rigtig, for virker det ikke ret sygeligt med den dér super-tynde talje? Nå, men hvorom alting er, så er dette den 21-årige ukrainier Valeria, der optræder som Barbie overalt på internettet, og som har en Facebook-profil, hvor hun er kendt som "den menneskelige Barbie-dukke".

Noget at stræbe efter? Tja, det ville selvfølgelig være rart at smide nogle kilo, men det skulle jo gerne gøres på en sund måde, og jeg mistænker altså, at dette ikke er særlig sundt.

http://abcnews.go.com/blogs/health/2012/04/23/the-real-life-ukrainian-barbie-doll/

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE