Diverse

Tekst

 Se hér er der virkelig tale om ligheder, men om det er af det gode, ved jeg nu ikke rigtig, for virker det ikke ret sygeligt med den dér super-tynde talje? Nå, men hvorom alting er, så er dette den 21-årige ukrainier Valeria, der optræder som Barbie overalt på internettet, og som har en Facebook-profil, hvor hun er kendt som "den menneskelige Barbie-dukke".

Noget at stræbe efter? Tja, det ville selvfølgelig være rart at smide nogle kilo, men det skulle jo gerne gøres på en sund måde, og jeg mistænker altså, at dette ikke er særlig sundt.

http://abcnews.go.com/blogs/health/2012/04/23/the-real-life-ukrainian-barbie-doll/

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE