Diverse

Tekst

 Se hér er der virkelig tale om ligheder, men om det er af det gode, ved jeg nu ikke rigtig, for virker det ikke ret sygeligt med den dér super-tynde talje? Nå, men hvorom alting er, så er dette den 21-årige ukrainier Valeria, der optræder som Barbie overalt på internettet, og som har en Facebook-profil, hvor hun er kendt som "den menneskelige Barbie-dukke".

Noget at stræbe efter? Tja, det ville selvfølgelig være rart at smide nogle kilo, men det skulle jo gerne gøres på en sund måde, og jeg mistænker altså, at dette ikke er særlig sundt.

http://abcnews.go.com/blogs/health/2012/04/23/the-real-life-ukrainian-barbie-doll/

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE