Blog

Skuffelser

Noget af det, der holder gryden i kog, er et godt salg, gode omtaler og fornemmelsen af, at man har gjort det godt. Hvis alt dette udebliver, så tror jeg, at man taber gejsten, og at man ikke med samme sindsro investerer tid og kræfter i projekterne. Ellers er det jo en dejlig oplevelse at se noget tage form og også blive godt modtaget.

Spørgsmålet er, hvad man selv kan gøre for at få gryden i kog og også holde den i kog. Tja, det eneste er vel at gøre reklame for ens bog/bøger, og selv ikke det virker altid, og hvad så? Det kommer nok an på den enkelte og vedkommendes gejst og temperament.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE