Blog

http://sofiekmuller.dk/blog/?tag=e-bog
Det er vigtigt - MEGET - vigtigt endda, at selvudgiveren/eBogs-forfatteren ikke prissætter sig selv for. Det med den lave pris er måske OK for de fleste, når de starter inden for denne branche, men hvis de bliver ved med at acceptere en meget lav udsalgspris, så sætter de også sig selv lavt som forfattere. Det er uklogt, hvis man tager sig selv alvorligt som skribent. Velskrevne bøger, osv. dømmes på forhånd som lavt rangerende skriblerier, og det er ikke meningen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE