Blog

Nul hjemmehjælp?

Jeg kender en meget gammel dame, der var ved at gå til af skræk over et bebudet besøg af kommunens visitator. Den påståede årsag til besøget var kommunens ønske om at gøre det muligt for den gamle dame at blive mere selvhjulpen. Tanken om en selvhjulpen borger på næsten 90 år er forjættende, men hvor realistisk er den?

Det er mit indtryk, at netop denne dame altid har gjort, hvad hun kunne for ikke at være en byrde for det offentlige. Hun har været i arbejde, og hun har passet en dement mand, indtil han bare måtte på plejehjem. Efter min mening er hun en af hverdagens heltinder, og jeg kan rigtig godt lide hende, bl.a. fordi hun ikke gør så meget væsen af sig selv, men bare udfører det, hun nu har sat sig for.

Hvad er belønningen så for hendes tapre livsstil? Jo, at man truer med at tage hjemmehjælpen fra hende, og tilmed har den frækhed, at man forklæder dette attentatforsøg på hendes rettigheder som et tilbud om forbedringer ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE