Diverse

Nul hjemmehjælp?

Jeg kender en meget gammel dame, der var ved at gå til af skræk over et bebudet besøg af kommunens visitator. Den påståede årsag til besøget var kommunens ønske om at gøre det muligt for den gamle dame at blive mere selvhjulpen. Tanken om en selvhjulpen borger på næsten 90 år er forjættende, men hvor realistisk er den?

Det er mit indtryk, at netop denne dame altid har gjort, hvad hun kunne for ikke at være en byrde for det offentlige. Hun har været i arbejde, og hun har passet en dement mand, indtil han bare måtte på plejehjem. Efter min mening er hun en af hverdagens heltinder, og jeg kan rigtig godt lide hende, bl.a. fordi hun ikke gør så meget væsen af sig selv, men bare udfører det, hun nu har sat sig for.

Hvad er belønningen så for hendes tapre livsstil? Jo, at man truer med at tage hjemmehjælpen fra hende, og tilmed har den frækhed, at man forklæder dette attentatforsøg på hendes rettigheder som et tilbud om forbedringer ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE