Diverse

Dræberhunde

Den eneste dræberhund, jeg har mødt, var en skrupskør boxer, der havde gjort turen rundt blandt personer, der ville forsøge at give den et hjem. Dens ydre var forrygende, men det var dens bid vist også, for tænderne lyste blanke og skarpe i gabet på den ...

Np, men da jeg besøgte dens ejere, overfaldt den mig, ligesom den havde overfaldet andre. Inden overfaldet var vi kommet godt ud af det sammen, så det var en meget mærkelig oplevelse.

Når jeg ser på billedet her, fatter jeg ikke, hvordan barnets forældre kunne tillade sådan et dyr-menneske-venskab, for er det ikke en PITBULL?! Jo, det er det da vist helt sikkert, og de er jo pr. definition dræberhunde, ikke sandt?

Tja, man hører ellers, om hvor søde de er, nemlig over for de mennesker, de føler sig knyttet til, så mon ikke vi skulle tage det dræberry med et gran salt? Jeg vil til gengæld tage det med en hel skefuld salt, når hundeejere fortæller mig, at deres hund ALDRIG kunne finde på at overfalde en, for vel kan de så, men for det meste er det nu i leg ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE