Blog

Årenes gang

Ja, det kan jo ikke nægtes, at vi bliver ældre, selv om vi måske føler os langt yngre, end vi er. Det gælder så også dem, vi kender og holder af, og det slår hårdt at konstatere, at et elsket væsen slet ikke har den spændstighed og det vigør, som vedkommende har haft. Så vidt jeg kan se, kommer denne erkendelse ligesom i spring: alderen synes ikke at trykke om onsdagen, men fredag eller lørdag er det en olding, man har for sig. Det er så snedigt indrettet, at om mandagen er vedkommende så igen yngre end om fredagen.

Eller sagt på en anden måde: alderen er en drillepind, men pludselig, så er det selvfølgelig "fredag hele tiden", og så er det slut ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE