Diverse

Årenes gang

Ja, det kan jo ikke nægtes, at vi bliver ældre, selv om vi måske føler os langt yngre, end vi er. Det gælder så også dem, vi kender og holder af, og det slår hårdt at konstatere, at et elsket væsen slet ikke har den spændstighed og det vigør, som vedkommende har haft. Så vidt jeg kan se, kommer denne erkendelse ligesom i spring: alderen synes ikke at trykke om onsdagen, men fredag eller lørdag er det en olding, man har for sig. Det er så snedigt indrettet, at om mandagen er vedkommende så igen yngre end om fredagen.

Eller sagt på en anden måde: alderen er en drillepind, men pludselig, så er det selvfølgelig "fredag hele tiden", og så er det slut ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE