Blog

Hvordan kan det være, at man ofte ELSKER usunde spiser?

Er der noget, jeg godt kan lide, så er det hotdogs med rå løg og agurkesalat. Der er sikkert masser af kalorier i dem og ikke én eneste sund ingrediens, så hvorfor er jeg så dum at kigge langt efter netop denne "ret" - samt somme tider ikke nøjes med bare at kigge? Sært, for jeg ved jo godt, at det ikke er sundt.

Det er også sært, at andre direkte usunde madprodukter får mig til at overveje et køb, medens sunde salater og den slags ikke har nogen appeal overhovedet. Er det mon almen dumhed, der styrer showet, eller er der noget i denne mad, der opfylder et specielt behov?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE