Diverse

Hvordan kan det være, at man ofte ELSKER usunde spiser?

Er der noget, jeg godt kan lide, så er det hotdogs med rå løg og agurkesalat. Der er sikkert masser af kalorier i dem og ikke én eneste sund ingrediens, så hvorfor er jeg så dum at kigge langt efter netop denne "ret" - samt somme tider ikke nøjes med bare at kigge? Sært, for jeg ved jo godt, at det ikke er sundt.

Det er også sært, at andre direkte usunde madprodukter får mig til at overveje et køb, medens sunde salater og den slags ikke har nogen appeal overhovedet. Er det mon almen dumhed, der styrer showet, eller er der noget i denne mad, der opfylder et specielt behov?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE