Diverse

Hvorfor er uhygge så HYGGELIG?

Krimier, thrillers, spøgelser og vampyrer lever alle sammen på ét bestemt princip: uhygge er hyggelig

Dybest set er det ret underligt, for normalt undgår vi helst uhygge i vort liv. Ingen opsøger f.eks. frivilligt morderen i hans/hendes gemmested. Til gengæld køber vi med stor glæde og fornøjelse bøger og DVD'er med et indhold, der kan skræmme livet af hjertesvage individer. Meget mystisk - hvis det da ikke hænger sammen med vor tilværelses mangel på virkelig spænding: Det kan godt være at Skattevæsenet truer, men den frygt, som stenaldermennesket levede med blandt sabeltigre og lignende farlige dyr, har vi dog ikke i vor del af verden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE