Blog

Hvorfor er uhygge så HYGGELIG?

Krimier, thrillers, spøgelser og vampyrer lever alle sammen på ét bestemt princip: uhygge er hyggelig

Dybest set er det ret underligt, for normalt undgår vi helst uhygge i vort liv. Ingen opsøger f.eks. frivilligt morderen i hans/hendes gemmested. Til gengæld køber vi med stor glæde og fornøjelse bøger og DVD'er med et indhold, der kan skræmme livet af hjertesvage individer. Meget mystisk - hvis det da ikke hænger sammen med vor tilværelses mangel på virkelig spænding: Det kan godt være at Skattevæsenet truer, men den frygt, som stenaldermennesket levede med blandt sabeltigre og lignende farlige dyr, har vi dog ikke i vor del af verden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE