Blog

Før i tiden bloggede jeg rigtig meget, men det er stilnet af, efter at jeg er begyndt at udgive ebøger. Ja, faktisk er det blevet til det rene ingenting.

Til gengæld har jeg genbrugt nogle af mine blog-indlæg som kapitler i bøger. Eller også har udvidet dem til Ezine-artikler. Det fungerer fint, for på den måde kan jeg både have nytte af dem og bevare dem.

Kan det tænkes, at nogle - måske også fjolserne i USA, der skyder uskyldige skolebørn - begår mord for selv at blive henrettet? På mig virker det slet ikke ulogisk i samfund, hvor selvmord fordømmes ...
Årets allerførste EC-tekst er et superkort digt.

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE