Musekrigen

Da musen Britta oplever, hvordan hr. Olsen fodrer sin forkælede, forældreløse ørneunge med hendes bror, Fjollerik, bliver hun både forfærdet og stiktosset. Nok håber hun, at den legendariske Supermus skal komme og redde alle de stakkels, forfulgte mus, der ædes af alle mulige dyr. Desværre er der ikke meget, der tyder på, at Supermusen vil komme og redde dem, så hun bryder ind i Stines hus for at undersøge, hvad det er, der gør, at mennesker beskytter katte og andre muse-hadere .... http://www.saxo.com/dk/musekrigen_epub_9788793016262

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE