Englen, der blev gal

Denne bog er nok snarere en voksenbog. Den handler om Jens, der pludselig bliver afhentet af to engle og derpå straks lukket ind i Paradiset. At det gik så hurtigt med at blive accepteret i Paradiset forarger ham dog nærmest, for var han nu ikke lidt for meget af en synder? F.eks. havde han jo været sin forlovede Britta utro med den sexede Jutta.
Ikke desto mindre: han fik straks englestatus og først efter hele tre himmelske retssager kom der orden på sagerne.http://www.saxo.com/dk/englen-der-blev-gal_epub_9788793016835

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE