Camillas verden

"Camillas Verden" er en af mine børnebøger, som jeg selv sætter højt. Den handler om en lille pige på fire, hvis far har forladt hende og hendes mor for at flytte sammen med en ny kæreste. Det giver anledning til en hel del jalousi for Camilla, for nu er der pludselig en anden, der kalder HENDES far for "far", men hun lærer at tackle situationen og få et godt forhold til sine nye familiemedlemmer.
Samtidig med alt dette, der kan være svært for et barn, dør hendes søde, gamle onkel. Alt sammen noget, der forvirrer hende, for hvad er døden egentlig for noget sært noget?

http://www.saxo.com/dk/camillas-verden_epub_9788792562272?searchText=else%20cederborg

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE