Frie Forfattere

Frie Forfattere

Frie Forfattere blev oprettet for nogle år siden af flere selvstændige forfattere. Nogle af dem er stadig tilknyttet siden, men uden at bidrage med indlæg. Det føles lidt underligt, men er dog i orden med mig, da denne side lidt efter lidt er blevet til en blog for mig, nemlig vedrørende litteratur, forfattere og vilkår for udgivelser.

Et af de indlæg, der har fået mest opmærksomhed omhandler romanen "Dværgen" af Pär Lagerkvist, hvilket kom helt bag på mig. Jeg formoder, det skyldes nogle gode links til andre sider, men ved det ikke ....

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE