Frie Forfattere

Billede
Er der nogensinde en forfatter, der har fortrudt, at han/hun har udgivet en bestemt bog? Dette spørgsmål bliver stillet i Quora, og det viser sig, at der er flere kendte forfattere, der har fortrudt udgivelsen af et af deres værker, det gælder bl.a. ham, der skabte historien om verdens mest elskede bjørn: "British writer and playwright A. A. Milne published his Winnie-The-Pooh stories in 1926, on behalf of his son Christopher Robin Milne, who owned many stuffed animals that had the same names as the story’s characters. However, Milne later expressed his regrets in creating the famous bear, because he felt Pooh’s adventures overshadowed his other books, included the ones aimed for adults. However, the regret came especially when Christopher Robin Milne despised the stories, and heavily loathed being associated with Pooh and his friend Christopher Robin, leaving him nothing “but empty fame”. Forøvrigt er der også bøger, jeg har fortrudt at have udgivet. Nogle af dem er ebøger, og de er tilsyneladende nemme nok at slette, MEN på grund af afleveringspligten, så findes de (formentlig) stadig et eller andet sted og kan aldrig gøres ugjorte .... Hvad de trykte bøger angår, så vil en slettelse være helt umulig, medmindre forlaget er indforstået.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE