Anmeldelser

Vedrørende "A World Of Weird Truths And Truthful Weirdnesses": Ak ja, nogle kan lide det ene og andre noget andet. En anmelder omtaler mine digte samt nogle af mine historier som "unikke", men kan overhovedet ikke se noget særligt i mine Ezine-artikler. Ja, vedkommende betvivler faktisk, at jeg selv har skrevet dem! Grove løjer, må man sige. En anden skriver om Ezine-artiklerne, at det er her, jeg udmærker mig. Digtene og historierne får også pæne ord med på vejen, så det var lækkert at læse denne anmeldelse. Noget de begge gør indsigelser imod er mit ikke-perfekte engelske sprog, og til det, kan jeg kun sige, at jeg hele tiden har været klar over problemet, men at jeg har valgt at ignorere det."Take it or leave it," som man siger ... En dansk anmeldelse af en af fortællingerne: En forrygende og fortryllende fortælling af Else Cederborg. Læserens interesse bliver listet frem – som ved list. Jeg vil ikke drages ind i dette forunderlige univers, men jeg kan ikke lade være at følge trop. Hvem er fortællersken? Hvem er den beskrevne? Hvad står til troende? Der er både horror og fantasy på menuen tilsat en knivsspids thriller. Alt kan ske og jeg må læse videre for at lægge låg på skrækken. En kat, der argumenterer, og en ægtemand, der er et drømmebillede, en udspekuleret satan eller begge dele. Den forvandlede kat er både fortæller og hovedperson. Det er ikke ægtemanden, der en utro og umenneskelig personage, men kattens alter ego, der har trukket alle gennem liderlighedens og ryggesløshedens forbudte rum. Læseren bliver ikke efterladt i uforløst uvished. Fortællingen bindes sirligt op, så alle til slut kan suge ny luft, gøre sig beredte og bringe sig i stilling. Frank Egholm Andersen
Da en af mine AuthorHouse-bøger for nogen tid siden fik en anmeldelse, der især fremhævede digtenes "clarity of unique imagery", var det selvfølgelig rart at læse de rosende ord, men hvorfor så andre anmeldere og/eller almene læsere så noget andet i bogen? Eller rettere sagt: hvorfor var de ikke enige? Sådan er det måske for det meste med anmeldelser, men når man læser dem som forfatter, undrer man sig ofte over, at andre ikke ser ens værker, som man selv gør.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE