Voksen- og børnebøger

SAXO

SAXO har ændret sig meget, siden jeg udgav min første bog dér, og noget af det er jeg ikke glad for. I begyndelsen var forfatterne forkælet med gratis service, f.eks. i forbindelse med pligtaflevering til Det kongelige Bibliotek, andre salgssteder, etc., etc., men sådan er det ikke mere. Det er sådan set forståeligt nok, men alligevel ærgerligt.


SAXO-udgivelserne generelt

Jeg har efterhånden over 100 bøger til salg på SAXO. De kan ses her:

http://www.saxo.com/dk/forfatter/else-cederborg_6516937


 

Opdelingen i voksen- og børnebøger er i øvrigt ikke helt fair over for nogen af grupperne. Således er der virkelig mange af ungdomsbøgerne, der sikkert vil kunne sige voksne læsere en hel del - eller måske endda endnu mere. Faktisk hører flere af dem måske mere til i voksengruppen end i ungdomsgruppen.

Det gælder ikke mindst den gruppe bøger, der beskæftiger sig med liv og død samt de helt store spørgsmål: hvad laver vi egentlig her på denne planet, hvorfor eksisterer vi, og hvad er ret og retfærdighed på et højere plan?

Denne gruppe omhandler bl.a. "Englen, der blev gal", "Forfremmelsen" og "Drengen, der skiftede job".

 

BOGILLUSTRATIONER

Som det vil være mine læsere bekendt, så bruger - og genbruger - jeg Dreamstime-billeder. Det betyder bl.a., at helten i den ene bog kan optræde som skurk i den næste.

I øvrigt skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg ville foretrække at samarbejde med en god tegner, der kunne lave et sæt billeder til hver enkelt bog. Noget, der dog først kan ske den dag, hvor jeg har vundet i LOTTO eller lignende ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE