Voksen- og børnebøger

BOGILLUSTRATIONER

Som det vil være mine læsere bekendt, så bruger - og genbruger - jeg Dreamstime-billeder. Det betyder bl.a., at helten i den ene bog kan optræde som skurk i den næste.

I øvrigt skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg ville foretrække at samarbejde med en god tegner, der kunne lave et sæt billeder til hver enkelt bog. Noget, der dog først kan ske den dag, hvor jeg har vundet i LOTTO eller lignende ...

SAXO-udgivelserne generelt

Jeg har efterhånden over 100 bøger til salg på SAXO. De kan ses her:

http://www.saxo.com/dk/forfatter/else-cederborg_6516937


 

Opdelingen i voksen- og børnebøger er i øvrigt ikke helt fair over for nogen af grupperne. Således er der virkelig mange af ungdomsbøgerne, der sikkert vil kunne sige voksne læsere en hel del - eller måske endda endnu mere. Faktisk hører flere af dem måske mere til i voksengruppen end i ungdomsgruppen.

Det gælder ikke mindst den gruppe bøger, der beskæftiger sig med liv og død samt de helt store spørgsmål: hvad laver vi egentlig her på denne planet, hvorfor eksisterer vi, og hvad er ret og retfærdighed på et højere plan?

Denne gruppe omhandler bl.a. "Englen, der blev gal", "Forfremmelsen" og "Drengen, der skiftede job".

..............

Hvad barnebilledet angår, så er det mig som lille, ca. 2½-3 år gammel, og det bringes såmænd blot, fordi jeg synes, det er sødt, og jeg bruger det som avatar forskellige steder. Desuden kan jeg se den nuværende EC i dette tidlige portræt ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE