Selvudgiver i USA

Frygtelig svært og uoverkommeligt? Næh, ikke hvis man ved, hvad man gør, og det hjælper (f.eks.) LULU med her:

http://connect.lulu.com/t5/eBook-Download/How-to-Read-an-eBook/ta-p/31639

 

Sådan gør man

http://www.saxo.com/dk/hvordan-udgiver-jeg-min-ebog_per-holbo_e-bog_9788792562883

I skal dog være klar over, at de efterhånden mange bøger, jeg har udgivet her, er kommet under langt bedre vilkår for forfatteren, end der nu er på SAXO. Det er klart, at der skal være en vis indtægt til at drive et forlag, men nu er systemet ændret, sådan at forfatteren ikke længere har gratis service som før i tiden. Det er sådan set forståeligt nok, men samtidig kan det betyde, at mange søger nye veje.

 

Det allersværeste som selvudgiver er PR-delen. Forlag kan ofre mere på PR end på forfatter-honorar, men vi der er almindelige mennesker uden mange penge i ryggen, kommer ofte til kort, når det gælder denne super-nødvendige del af processen. Man ser forgæves efter ansvarlige folk i avis- og biblioteksverden, der vil tage ens bog under deres vinger, men sandheden er, at masser af gode bøger ikke bliver bemærket. De forsvinder i mængden, selv om de var en bedre skæbne værd.

Der er dog gode råd at hente rundt omkring, bl.a. her:

http://www.theguardian.com/guardian-masterclasses/pitching-your-book-course1?INTCMP=mic_935

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE