AuthorHouse

Jeg har udgivet ialt 4 bøger på AuthorHouse. Det var en blandet fornøjelse, men jeg kan dog glæde mig over, at der er kommet nogle smukke værker ud af samarbejdet. Dette var den første af de fire bøger på AuthorHouse, og jeg er selv stadig glad for den.
Nr. 2 af mine engelske 2011-udgivelser. Det er en børnebog, der er bedst egnet som oplæsningsbog, selv om børnene kan more sig over illustrationerne, der viser de to uartige børn, Peteyboy og Sonya, i fuld gang med deres skarnsstreger. F.eks. kommer Sonya til at udtale et frækt ord, der hænger ved, sådan at hver gang hun åbner munden for at sige et eller andet, ryger det ud og skaber problemer for hende.
Min tredie udgivelse på AuthorHouse i 2011. Ligesom den første, "A World of Weird Truths and Truthful Weirdnesses", består den af mere eller mindre science fiction- eller fantasy-prægede fortællinger samt digte. Det er sjovt at arbejde med fantasy-genren, som jeg får mere og mere respekt for. Således mener jeg, at man kan sige rigtig meget om oplevelser, følelser og tro via disse "forvrængede" billeder af virkeligheden, som man ikke kan gennem reality-genrer.
Den fjerde AuthorHouse-bog, "Knees Bent", er lavet efter samme koncept som ""Love They Said". Efter min egen mening er de begge gode, men jeg kender en, der fremhæver "Knees Bent" som noget, han kalder "mit hovedværk". Det er jeg ikke helt enig med ham i, men nyder da rosen ....
Sammenfatningsvis vil jeg sige, at AuthorHouse var et godt tilbud på det tidspunkt, hvor jeg udgav mine 4 papirbøger. Nu er der dog mange andre muligheder, bl.a. via e-bogs-systemerne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE