Y360

Min indgang til internettet var det nu desværre hedengangne Y360. Her fik man - ganske gratis - en blog med mulighed for kommunikation, plads til billeder og meget, meget mere. Flere af de af mine artikler, jeg har publiceret rundt omkring, stammer fraktisk herfra, men er blevet pudset og finjusteret, før de genopstod, f.eks. på Ezine.

Adskillige af de venner, jeg fik på Y360, har jeg stadig, men på Facebook. Når man har kendt hinanden i så mange år, føler man, at der er tale om et ægte venskab, selv om vi formodentlig aldrig kommer til at ses uden for internettet.

Noget af det sjoveste ved Y360 var efter min mening de avatarer, man kunne lave. Alt, der var brug for, forsynede Y360 én med, og resultatet blev sjovt og særpræget.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE