UDGIV (ikke) SELV???

Ja, man tager ud på en vovelig færd som selvudgiver, men når bare man gør sig det klart, inden man begiver sig af sted, så er det til at leve med. NB: http://victoriamixon.com/2011/10/17/3-things-you-need-to-know-about-the-new-publishing-industry/

Jeg vil ikke benægte, at selvudgiver-erfaringen kan være både god og mindre god, men skulle du få lyst til at prøve, så start med at google fænomenet. Det var i hvert fald sådan, jeg fandt frem til de oplysninger, jeg havde brug for, inden jeg gik i gang.
Dengang troede jeg iøvrigt, at selvudgiver-værker kun kom som e-bøger, og det er ikke rigtigt. Ingen af mine engelske bøger kommer udelukkende som e-bøger, men kan også bestilles i denne form.
Der findes sider som nedenstående, hvor man kan søge råd. Nogle er rigtig gode, men det kommer jo an på, hvad ens problem er:

http://www.authoright.com/


 

Alternativ

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Else Cederborg | Svar 16.11.2011 10.19

I 2011 har jeg udgivet fire bøger på selvudgiver-forlaget AuthorHouse i England. En af dem er børnebogen "The Naughty Peteyboy, Sonya and the Magic Word".

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
28.02 | 09:08

Har ikke opgivet ønsket om kontakt og uddybning af svar. I bogen om Else Bannister citerer du fra kladdehæfterne på s. 86-87. Hvordan, hvis ikke set hæfterne?

...
16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE