UDGIV (ikke) SELV???

Ja, man tager ud på en vovelig færd som selvudgiver, men når bare man gør sig det klart, inden man begiver sig af sted, så er det til at leve med. NB: http://victoriamixon.com/2011/10/17/3-things-you-need-to-know-about-the-new-publishing-industry/

Jeg vil ikke benægte, at selvudgiver-erfaringen kan være både god og mindre god, men skulle du få lyst til at prøve, så start med at google fænomenet. Det var i hvert fald sådan, jeg fandt frem til de oplysninger, jeg havde brug for, inden jeg gik i gang.
Dengang troede jeg iøvrigt, at selvudgiver-værker kun kom som e-bøger, og det er ikke rigtigt. Ingen af mine engelske bøger kommer udelukkende som e-bøger, men kan også bestilles i denne form.
Der findes sider som nedenstående, hvor man kan søge råd. Nogle er rigtig gode, men det kommer jo an på, hvad ens problem er:

http://www.authoright.com/


 

Alternativ

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Else Cederborg | Svar 16.11.2011 10.19

I 2011 har jeg udgivet fire bøger på selvudgiver-forlaget AuthorHouse i England. En af dem er børnebogen "The Naughty Peteyboy, Sonya and the Magic Word".

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.02 | 00:15

Hej Anders. Glæder mig, at du kunne lide Snothas, selv om han er noget af en gris. - Linket til YouTube plejer at virke uden problemer ...

...
23.02 | 00:25

Har med stor fornøjelse hygget med Snothas.
Kan det passe at linket til dine billeder på YouTube er i udu,
eller er det kun hos mig ?
Har forsøgt i Chrome og IE

...
24.01 | 13:13

OK, then send me an invite ...

...
23.01 | 22:19

would like to be friend on face book

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE