UDGIV (ikke) SELV???

Ja, man tager ud på en vovelig færd som selvudgiver, men når bare man gør sig det klart, inden man begiver sig af sted, så er det til at leve med. NB: http://victoriamixon.com/2011/10/17/3-things-you-need-to-know-about-the-new-publishing-industry/

Jeg vil ikke benægte, at selvudgiver-erfaringen kan være både god og mindre god, men skulle du få lyst til at prøve, så start med at google fænomenet. Det var i hvert fald sådan, jeg fandt frem til de oplysninger, jeg havde brug for, inden jeg gik i gang.
Dengang troede jeg iøvrigt, at selvudgiver-værker kun kom som e-bøger, og det er ikke rigtigt. Ingen af mine engelske bøger kommer udelukkende som e-bøger, men kan også bestilles i denne form.
Der findes sider som nedenstående, hvor man kan søge råd. Nogle er rigtig gode, men det kommer jo an på, hvad ens problem er:

http://www.authoright.com/


 

Alternativ

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Else Cederborg | Svar 16.11.2011 10.19

I 2011 har jeg udgivet fire bøger på selvudgiver-forlaget AuthorHouse i England. En af dem er børnebogen "The Naughty Peteyboy, Sonya and the Magic Word".

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 22:44

Jeg er ked af, at jeg ikke har flere oplysninger til dig. Geoffrey må være død nu. Han havde én søn, som jeg aldrig mødte. Jeg husker ikke at have set hæfterne.

...
15.12 | 22:57

Spørgsmål 2:
Det kgl. Bibliotek har ikke Hans og Estrids kladdehæfter fra 1932. Har du set og læst i dem hos Estrid? Lever Geoffrey endnu? Har han arvinger?

...
15.12 | 22:53

Spørgsmål 1:
Har du den oplysning, at Hans Bruun havde et forhold til Emmy Langberg fra andre kilder end Estrids mund? I bekræftende fald, da hvilke kilder?

...
15.12 | 22:50

Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers kan kontakte dig, så bliver det her,idet jeg fortsat har nogle spørgsmål, der for mig er vigtige. Håber på din tålmodighed.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE