UDGIV (ikke) SELV???

Ja, man tager ud på en vovelig færd som selvudgiver, men når bare man gør sig det klart, inden man begiver sig af sted, så er det til at leve med. NB: http://victoriamixon.com/2011/10/17/3-things-you-need-to-know-about-the-new-publishing-industry/

Jeg vil ikke benægte, at selvudgiver-erfaringen kan være både god og mindre god, men skulle du få lyst til at prøve, så start med at google fænomenet. Det var i hvert fald sådan, jeg fandt frem til de oplysninger, jeg havde brug for, inden jeg gik i gang.
Dengang troede jeg iøvrigt, at selvudgiver-værker kun kom som e-bøger, og det er ikke rigtigt. Ingen af mine engelske bøger kommer udelukkende som e-bøger, men kan også bestilles i denne form.
Der findes sider som nedenstående, hvor man kan søge råd. Nogle er rigtig gode, men det kommer jo an på, hvad ens problem er:

http://www.authoright.com/


 

Alternativ

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Else Cederborg | Svar 16.11.2011 10.19

I 2011 har jeg udgivet fire bøger på selvudgiver-forlaget AuthorHouse i England. En af dem er børnebogen "The Naughty Peteyboy, Sonya and the Magic Word".

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 19:16

Sådan noget kommer de fleste af os ud for i PERIODER. Det er min erfaring, at det skifter, så jeg håber, du snart kommer ud af denne dårlige periode.

...
11.04 | 18:15

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

...
06.10 | 15:04

Det jeg vil sige med dette er, at genrebetegnelser ikke er faste størrelser, selv om de ofte bliver fremstillet sådan.

...
28.02 | 19:15

Et godt spørgsmål, som jeg bare ikke kan besvære. Det er for længe siden, til at jeg kan huske, hvad der blev af disse hæfter - og om jeg har set dem.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE